fbpx ...

AnasayfaKVKK Aydınlatma Metni

KVKK Aydınlatma Metni

 

Bu aydınlatma metni, Falcon Web Tasarım (“Şirket” veya “biz”) olarak adlandırılan kuruluşun kişisel verilerin işlenmesi hakkında siz (“veri sahibi” veya “siz”) bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Kişisel verilerinizin gizliliğine saygı duyuyor ve bu gizliliği korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız.

Veri Sorumlusu

Şirket Adı: Şahin Çakmak (Falcon Web Tasarım)
Adres: Kemal Türkler Mah. Bozkuş Sok. No:7/2 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: 0507 010 88 25
E-posta: [email protected]

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepler

Kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlarla işlenebilir:

  • Ürün ve hizmetlerin sunulması
  • Siparişlerin işlenmesi ve teslimat
  • İletişim ve müşteri destek hizmetleri sağlama
  • Taleplerinizi işleme alma
  • Ürün ve hizmetlerin iyileştirilmesi
  • Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi

Bu veriler, yukarıdaki amaçlar için işlenirken ilgili mevzuata uygun olarak işlenir.

Kişisel Verilerin İşlenme Süresi

Kişisel verileriniz, işlenme amaçlarına bağlı olarak gerekli olan süre boyunca saklanır. İşlenme amaçları sona erdiğinde veya veri sahibi talep ettiğinde kişisel veriler silinir veya yok edilir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak, hizmet sağlayıcılarına veya iş ortaklarına aktarılabileceğini kabul edersiniz.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK uyarınca, veri sahipleri aşağıdaki haklara sahiptir:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
  • Kişisel verilere erişim
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi
  • Kişisel verilerin silinmesi (“unutulma hakkı”)
  • Kişisel verilerin işlenmesinin engellenmesi veya sınırlanması
  • Kişisel verilerin aktarılabilirliği
  • Kişisel verilere itiraz etme
  • Otomatik karar alma ve profil oluşturma hakkı

Bu haklarınızı kullanmak veya kişisel verileriniz hakkında daha fazla bilgi almak için yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize başvurabilirsiniz.

Şikayet Hakkı

  • KVKK’ya aykırı işlenen kişisel verilerle ilgili bir şikayetiniz varsa, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na (KVKK) başvurabilirsiniz.
  • Bu aydınlatma metni, kişisel verilerin işlenmesi ve korunması hakkında sizleri bilgilendirmek için hazırlanmıştır. Veri sahipleri olarak, kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz ve koruduğumuz hakkında tam bir şeffaflık sağlamak amacıyla bu bilgileri sunmaktayız.
  • Bu metni düzenli olarak gözden geçirebiliriz ve güncellemeler yapabiliriz. Güncellemeleri takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

İletişim Bilgileri

Kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz varsa, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin:

E-posta : [email protected]
Telefon : 0507 010 88 25

Bu aydınlatma metni, Falcon Web Tasarım ve veri sahipleri arasındaki kişisel verilerin işlenmesi ve korunması hakkındaki bilgi verme yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla hazırlanmıştır.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.